Cukiernia

Krzysztof Kufel

Alias „Ciastek”- Cukiernik z 30 letnim stażem pracy. Posiadający doświadczenie w produkcji i technologii wyrobów ciast i deserów. Szlify zawodowe zdobywał w cukierniach i hotelach w Kołobrzegu. Ukończył z wynikiem b.dobrym kurs mistrzowski w swym zawodzie oraz kurs pedagogiczny. W 2011 r. zajął 1 miejsce w kategorii desery na prestiżowym konkursie Wine Noble Night. Swoimi ciastami podbił podniebienia reprezentacji Danii na mistrzostwach Europy organizowanych w Polsce w 2012r.

W Hotelu Lambert****Medical Spa

Pracuje od 2015r. Swoimi wyrobami zdobył serca naszych Gości tworząc niepowtarzalne wyroby cukiernicze, przygotowywane z naturalnych składników. Codziennie przygotowuje od 10 do 30kg świeżych ciast i deserów. Specjalnie na Państwa życzenie przygotowuje Torty o niepowtarzalnym smaku i wyglądzie. Jego sztandarowym tortem i znakiem rozpoznawczym jest tort mango przekładany masą truskawkową, w polewie z passiflory.